Vinterdeprimeret i 30 graders varme?

Rejselog: En aktiv vulkan og kolde øl!

22c4cb87-9b38-4654-87e9-8c1f256a32b8

De sidste to dages aktiviteter har gjort, at det har været lidt svært at blogge.
Fredag, var Seb endelig hjemme fra forretningsrejse og aftenen brugte vi på lækker pizza og gode venner, så de socialemedier blev pakket lidt væk!

I går tog vi så mod Indonesien, nærmere bestemt Mount Bromo, som også er en aktiv vulkan.
Det tager to timer at flyve til den nærmeste lufthavn, Surabaya, og dernæst 4 timer i bil. Men det bør helt sikkert være på din ‘to do’-liste, hvis du er bosat i Asien.

Efter ankomst til hotellet, havde vi ikke noget særligt på programmet – det sku’ da kun lige være den kolde øl og vildt smukke solnedgang.

1ae52dee-172a-4fa5-8284-a33b3c1ed65f

I dag har vi til gengæld hiket 12km inden morgenmaden, for at se solen stå op over Mount Bromo. Vi stod op klokken kvart i kvalme, det betyder kl. 02.30(!!?), for at nå solen fra et udsigtspot, der hedder ‘King Kong Hill’. Der var vildt mange mennesker, men forståeligt nok, for det var helt sindssygt smukt!

Jeg er så fuldstændig vanvittigt højdeskræk, så jeg er virkelig stolt af mig selv! Tænk, at jeg har hiket så højt og i terræn hvor der hverken er solide stier eller hegn – og der er faktisk beretninger om, at folk er faldet ned derfra?! Ved nærmere eftertanke – jeg gør det aldrig igen!

b0303971-c6f3-4810-86e8-714f39e7c20e

Det  næste, der står på programmet er, at vi skal op på selve Mount Bromo – vi skal faktisk op og gå på kanten af krateret!!

Jeg er allerede ved at skide i bukserne af skræk, bare ved tanken – men hvor tit får man lige mulighed for at gå på kanten af en aktiv vulkan?

Forsættelsen må komme i morgen, hvis jeg da overlever og ikke snubler i!

Ha’ en dejlig søndag!
– Mia Sonali 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinterdeprimeret i 30 graders varme?