Rejselog: Bortført til Bangkok!

Rejselog: Perhentian Islands!

pp

Den seneste måned har været enormt hektisk.Super dejlig og rig på oplevelser, men hektisk (first world problem, I know).

Den har bl.a. budt på en tur til Perhentian Islands, som i den grad er et besøg værd, hvis man er til bounty strand, snorkling og total afslapning!
Perhentian Islands består af to øer ’Pulau Perhentian Kecil’ og ’Pulau Perhentian Besar’, som faktisk høre til Malaysia.
De er ret populære og især blandt expats i Asien, da det normalt ville koste en formue at nå strande som disse, fra Europa. Mit indtryk er dog, at øerne stadig er forholdvis uberørte mange steder, men som med så mange andre lækre steder, så er det nok kun et par år endnu – så skynd dig hellere 😉 

Fra Singapore er det en smule omstændigt at komme ud til øerne – i hvert fald sammenlignet med mange af de andre ‘weekend destinationer’, som kun er 2 timer væk.
Vi tog fly fra Singa til Kuala Lumpur og så videre til Kota Bahru – efter flyturene er der yderligere en taxatur på en time og en halv times sejltur, men det er i den grad transporten værd!

20245386_10213751424680394_1171581350161082488_n

Mit indtryk er, at hotellerne på Perhentian Islands varierer meget.
Vores hotel var fint, når man kun skal overnatte, men næste gang (ja, det sker forhåbentligt) så vil det være fedt med hotel, der er knapt så skrabet! Til gengæld serverede de hovedsageligt lokal mad og det er jeg kæmpe fan af!
Det er altså lidt kedeligt at rejse et så eksotisk sted hen og så kun ville spise fritter og kyllingevinger, ja sorry! 😉

Vi kun en fuld dag på øen og den brugte vi bl.a. på en dykkertur – Jeg har kun hørt godt om dykningen ved Perhentian Islands og det er helt klart også et besøg værd på den konto! Der var super mange smukke og forskellige koraller med mange smukke forskellige fisk. Havde vi haft mere tid ville vi også gerne have lavet et dyk nær turtle beach – der er, som navnet indikerer, store cahncer for at dykke med havskilpadder.
Når det så er sagt, så skal man som ny dykker huske at gøre opmærksom på, at man netop er ny! Vores instruktør var sød nok, men hun var langt fra så opmærksom, som jeg måske kunne have ønsket mig, når man stadig føler sig ny i vandet.
Så husk lige at råbe op – instruktørerne dykker trods alt med mange forskellige i løbet af en uge, så det er ikke altid, at de selv husker det.

Aktuelt er jeg i København, for at arbejde i et par uger op til brylluppet. Seb lander på onsdag og så skal vi have planlagt det sidste – vi er ikke jordens bedste til at planlægge, det arbejder vi stadig på 😉
Det er vidst ikke rigtig gået op for nogen af os, at der kun er 14 dage til vi skal giftes – det er godt nok en vild følelse!
Det hele er blevet lidt større end vi havde regnet med – vi bliver 80 mennesker til festen og 100 mennesker til receptionen, så det bliver virkelig med alle dem vi elsker og holder af! 🙂

20228792_10213764180119272_8131208477471156923_n

Dejlig lørdag!

Mia Sonali

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejselog: Bortført til Bangkok!