Langdistance bryllup, coming up!

En knap så Sunny dag i Singapore..

Seb er akkurat stukket ud af døren, for at tage mod Perth, hvor han skal arbejde resten af ugen. Efterfølgende skal han videre til Vietnam og så videre til Brunei..

Det er der som sådan ikke noget nyt i – det er ligesom det, vi har skrevet under på og sagt ja til, da vi flyttede til Sunny Singa.. Men lige i dag, der niver den sgu lidt..

Til gengæld har jeg startet min dag ud, med en god veninde, til yoga! For det første, er der jo bare ikke noget bedre end gode veninder, når man er lidt for pige-følsom, men yoga hjælper mig virkelig også til at samle mine tanker!

Derud over så sker der også noget andet skønt i dag – jeg rejser nemlig til DANMARK i aften! Og jeg glæder mig så meget!! Det er som om, at København er blevet endnu mere charmende efter, at vi flyttede derfra.

Jeg gik jo desværre glip af Distortion, som jeg ellers ELSKER! Det var faktisk også der jeg mødte Seb, for 4 år siden ;-)..

Så der skal i den grad lige catches up med veninder, familie og arbejde!

Så snart kufferten er pakket ud, skal jeg mødes med en af mine bedste veninder på Cicchetti, på Nørrebro. Jeg har endnu ikke været der, men jeg glæder mig helt enormt! I bund og grund kommer de næste 20 dage til at gå med en masse god mad – jeg elsker at gå ud og spise i København, og jeg elsker endnu mere når der er mulighed for at prøve noget nyt.

Udover Cicchetti, så skal jeg også en tur forbi Mät og Pastis, med gode veninder – jeg er allerede sulten…

Det hele bliver ikke kun wine and dine, jeg skal nemlig også arbejde en del. Jeg er så heldig at have fået to års orlov fra min faste stilling på Akut Medicinsk afdeling, på Gentofte Hospital. Når jeg så er hjemme i DK, tager jeg gerne nogle vagter for ikke at glemme sygeplejen fuldstændig og for at se mine seje kollegaer – jeg glæder mig faktisk også til jeg skal være fuldtids nurse igen..

På familiefronten, så skal Seb og jeg også en weekend retur til min hjemby, Nykøbing Falster. Vi skal ud og spise med min mormor på Café Hvid, hvilket var hendes 85 års fødselsdagsgave. Jeg har virkelig prioriteret at finde tid til den aften, da min mormor er noget af det tætteste jeg har! Jeg snakker i telefon med hende hver uge og så får hun en fredagsmail med opdateringer fra Sunny Singa.

Derud over, så skal vi til bryllup – min fætter skal giftes og det skal nok blive sjovt! Jeg elsker stemningen til en bryllupsfest, og måske jeg lige kan lure nogle tips og tricks af 😉 ..

Men før nogle af alle de her skønne ting overhovedet er inden for rækkevidde, så skal jeg lige have en 13 timers flyvetur overstået. Røvsygt, men sådan er det nu bare 😉

skaermbillede-2017-06-06-kl-07-10-36

Ha’ en dejlig dag!

Mia Sonali

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Langdistance bryllup, coming up!