En knap så Sunny dag i Singapore..

Når man bare er en i mængden..

Jeg er langt om længe tilbage i København og jeg elsker det!

Jeg havde fri i går, og valgte derfor bare at gå en tur omkring søerne og op ad strøget, for at slå det værste jetlag ud af kroppen. Undervejs mødte jeg et ungt par med deres børn i Christiania-cykler, et ældre ægtepar på tur, to hjemløse med deres hunde, en kvinde(tror jeg nok) med hot pink øjenbryn og hår og en mand, der sad og mediterede, foran Rundetårn – som jeg gik der, var jeg virkelig bare en i mængden!

Jeg blev virkelig glad ved tanken om, hvor mange forskellige, skæve og skønne typer mennesker, man kan møde ved bare at gå op ad strøget. Det sker altså bare ikke rigtig i Singapore – det hele er bare mere poleret.

Aftenen igår brugte jeg sammen med mine kollegaer-  vi startede alle samtidig akutmedicinsk, i sin tid. Nu har to af dem sagt op, og jeg selv er jo flyttet til Singa, men vi holder kontakten og de var i Singa sidste år, for at besøge mig.

Når man sådan sidder der og snakker med dem, så føler jeg mig pludselig ikke særlig meget som sygeplejerske. De er kilometer foran mig i deres udvikling og de er så pisse seje og dygtige alle 4!

På den ene side, så ville jeg aldrig ha’ været foruden vores eventyr i Singapore, men på den anden side, så savner jeg godt nok sygeplejen og et fuldtidsjob med kollegaer.

Jeg kan blive helt grøn af misundelse, når de sidder og snakker om nogle virkelig gode oplevelser med patienterne eller nye kurser de har været på.

Når jeg i talesætter det, så tror jeg de fleste af dem har lyst til at bede mig holde mund, og de er gode til at minde mig om, at jeg jo har 40 år tilbage på arbejdsmarkedet, når jeg kommer tilbage fra min Singa-orlov. Godt ord igen, faktisk…

Jeg brugte aftenen på ’Mät’, sammen med de skønne nurser. Konceptet er faktisk rigtig fint! For 175,- kan du bestille alt fra menukortet inden for et tidsrum for 2 timer, hvis du ikke spiser op, så koster det 15,- ret man levner.

Restaurantens anmeldelser på Google, gør ikke noget godt for dem. Personligt, oplevede jeg hverken lang ventetid på maden eller uhøfligt personale. Tjeneren kom ned og forklarede os ret nøje om konceptet og var enormt smilende. Retterne er serveret i tapas-størrelse og jeg spiste selv 4 for at blive mæt. De smagte helt fint og var flot anrettet.

Musikken på restauranten var til gengæld, virkelig høj og gjorde det lidt svært at snakke sammen. Det er nok ikke et sted, jeg kommer igen, men det bunder mest af alt i, at jeg godt kan lide at prøve nye steder. Jeg synes faktisk, at ’Mät’ fortjener, at man lige danner sit eget indtryk.

Dagen i dag, starter med en af de nyere af mine stamsteder. Jeg skal mødes med en veninde til brunch på ’Møller – Kaffe og Køkken’, på Nørrebrogade. Hvis jeg skal mødes med folk til brunch så forslår jeg altid det sted – maden, stemningen, konceptet og indretningen, jeg elsker det!

Senere skal jeg møde i aftenvagt – jeg håber virkelig, at jeg kan huske hvordan det nu lige er, at man er nurse 😉

19030174_10213318567659239_5766304042780862423_n

Min gåtur tog mig også forbi marmorkirken, som er min yndlings bygning i København. Den er virkelig noget af det smukkeste!

Ha’ en dejlig fredag!

Mia Sonali

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En knap så Sunny dag i Singapore..