Når man bare er en i mængden..

24 år og Housewife!?

19275043_10213429772999303_9048620302722784211_n

Jeg har været knap 14 dage i DK nu og det er skønt! Jeg har arbejdet stort set hver dag, og jeg kan virkelig mærke hvor meget, jeg har savnet sygeplejen.

Når det så er sagt, så går jeg bestemt ikke fri fra alle ”Housewife”-jokes’ne, hvilket egentlig også er fair nok 😉 Det har dog alligevel fået mig til at tænke en del over det seneste 1,5 år vs. de 37 timer om ugen, der venter, når jeg kommer hjem. Jeg tror satme, at det bliver hårdt!

Inden jeg tog afsted fra Singa, brugte jeg ALT min energi på arbejdet. Jeg tog ekstra vagter, overnattede på hospitalet og kunne ikke snakke om ret meget andet end sygepleje. Meget af det handlede selvfølgelig nok om, at jeg også var nyuddannet på det tidspunkt, men jeg var virkelig opslugt af mit arbejde.

Efter Singa, er det gået op for mig, at der er nogle ting, der skal laves om når jeg kommer tilbage til DK. Arbejdet må blive på afdelingen og der skal simpelthen være plads og energi til andre ting.

En af mine erfarne kollegaer rådede mig til at gå ned tid, når jeg kommer tilbage, for at give mig selv plads i hverdagen.

Det lyder måske skabet, når man kun er 24 år gammel, men tænk rent faktisk at have tid til at læse op på noget af den sygdomslære man møder i sin hverdag? For det sker dælme ikke når jeg arbejder 37 timer – min krop er simpelthen for smadret, selv om jeg går tidligt i seng og spiser alle mine grøntsager 😉

I starten tog jeg jokesne med at være ”Housewife” ret personligt, jeg har altid lagt, og lægger stadig, meget stolthed i at tjene egne penge og kunne forsørge sig selv. Nu og her, så ryster jeg dem lidt af mig, jeg ser de to år i Singa, som en pause fra det arbejdsliv, som jeg endnu har +40 år tilbage af 😉

Nu vil jeg gøre mig klar til endnu en aftenvagt på akutmedicinsk afdeling!

Ha en dejlig solrig tirsdag!

– Mia Sonali

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man bare er en i mængden..