Local food og morgenhår..

Det hele er sgu så hemmeligt..

Okay, semi hemmeligt – det er trods alt internettet vi snakker om.

Anyway, min blog har jeg stadig ikke fortalt nogen om, og jeg kan sgu heller ikke helt finde ud af om jeg skal gøre det? Det er som om, at frirummet bare er lidt større når jeg ikke nøjagtigt ved hvem, der sidder og læser med.

Men ud over, at bloggen er hemmelig, så har jeg også gået og tumlet med et andet lille projekt – mest af alt vil jeg bare sindssygt gerne have noget produktivt og meningsfyldt ud af de her to år, som jeg har haft i Singa.

Nå, men projektet er faktisk ret hemmeligt, sådan for alvor – igen jeg ved jo ikke, hvem der faktisk læser med. Jeg vil have, at projektet skal være helt perfekt og godt gennemarbejdet før jeg fortæller nogen om det eller offentliggør hjemmesiden. Og nej, det er hverken fashion, make up eller noget som helst indenfor det felt. Det er tvært imod ekstremt personligt og et projekt som afspejler en del af min fortid..

21931721_10214329089121644_1608934364_o

I bund og grund bliver det et projekt, der handler om at give tilbage – at give tilbage til Indien og det gademiljø, som jeg nu engang selv blev født ind i. Og især om at give tilbage til børn, som de skønne børn på billedet, som vi mødte på vores sidste familieferie til Indien.

Jeg har aldrig set på min adoption som noget sørgeligt, hvor jeg blev forladt eller opgivet, tvært imod! Det er en chance, en mulighed og en ny start på livet, så hvorfor ikke udnytte den til at give lidt igen?

Men da hele iværksætter branchen er en by i Rusland, for mig, så har jeg også brugt hele ugen på at fortælle mig selv, hvad der kunne gå galt og hvorfor det kun er en dårlig idé! Men som min søde mand så rigtigt siger; ”Vi ved ikke om det går godt, men hvis du ikke prøver, så ved vi i hvert fald, at det slet ikke går” Han sgu også så irriterende klog..

Så status lige nu, er at jeg har kontaktet 6 børnehjem og velgørenhedsinstitutioner, samt har fået kontakter i Dansk Industri i Mumbai.

Hvad alt det her skal ende med, det håber jeg at kunne fortælle til december!

Hvis det altså ikke går i vasken inden da 😉

21930993_10214329089161645_757806007_o

Dejlig weekend!

– Mia Sonali

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Local food og morgenhår..