Vi er jo kun mennesker...

Er du ikke bange for det normale?

”Kan du overhovedet vende dig til en normal og kedelig hverdag igen?” Det spørgsmål har jeg snart hørt så mange gange, at jeg kaster op af ren refleks, når det bliver stillet.
Som om, at hverdagen enten er palmestrand i Singapore eller leverpostej i Danmark – skulle det kun være de to ting, der er at vælge i mellem?
Det er altså en lidt skør måde, at sætte det op på, synes jeg!

Bevares, jeg skal da hjem til et fuldtidsjob og et væsentligt anderledes klima, men jeg skal altså også hjem til alle dem jeg elsker og holder af!
Jeg skal hjem til vores skønne lille lejlighed på Frederiksberg og jeg skal bo i en af de byer, som jeg elsker mest! Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget! 🙂

Når det så er sagt, så tror jeg også på, at man selv bestemmer hvor ”kedelig” ens hverdag skal være. Om du så vil gå til saxofon om onsdagen eller rejse mere i weekenderne, så er det jo i bund og grund, dit eget ansvar at få det til at ske.

I vores eget tilfælde, ville det også være nemt, at lade frygten for det ”normale” og ”kedelige” kulminere lige nu. Vi er lige blevet gift og om lidt slutter vores eksotiske udenlandseventyr, så følelsen af at mangle noget at se frem til, den ville være helt naturlig.

Den følelse er der bare ikke og jeg forventer egentlig heller ikke, at den melder sig, da både Sebastian og jeg er to rimelig rastløse personer. Selvfølgelig kan vi nyde en aften på sofaen som alle andre, men det passer os bare rigtig godt at have nogle projekter i gang.

Vores næste projekt bliver selve hjemflytningen. Jeg har allerede et par kreative idéer til vores lejlighed og jeg ser det bestemt ikke som en lille opgave at skulle gøre lejligheden hjemlig, hyggelig og ikke mindst, personlig!
Men selv når det engang er overstået og stormen har lagt sig, så er jeg faktisk ikke nervøs.

Årsagen til min manglende nervøsitet bunder i, at lige så længe jeg kan huske, så har mit sind penduleret imellem, at ville prøve en masse nyt og tænke ”skide være med det normale” til at tænke ” Du er jo skrupskør, Mia! Sæt dig lige ned en gang”.
Selv om det kan virke som et ret selvmodsigende mindset at have, så det er også den tilgang, som giver mig sikkerheden i, at vi nok skal klare den ”kedelige normale” hverdag, som venter os.

Alt i alt, så er min pointe blot, at hvad der er normalt for dig, er jo ikke nødvendigvis det normale for mig, og heldigvis for det da!
Så nej, jeg er ikke bange for det normale! 🙂

Jeg håber, at du får en dejlig tirsdag, præcis som du gerne vil ha’ den!

– Mia Sonali!

2 kommentarer

  • Louise L

    Hvor er det bare godt skrevet. Du har jo så ganske ret i, at man selv kan gøre hverdagen til det man ønsker – i hvert fald i høj grad.
    Knus og tanker herfra <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mia Sonali

      Tusind tak, hvor er det sødt af dig! 🙂 Jeg tror i hvert fald også på, at man kan gøre meget selv! <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi er jo kun mennesker...