Rejselog: Komodo, ægte vare!

Når forholdet er lige midt i..

Vi er netop landet på Bali, hvor vi skal holde afskedsweekend, for et vennepar, som også flytter fra Singapore – egentlig er det nok nærmere et ‘på gensyn’, da de også flytter tilbage til København.

Hele vores hjemflytning og en uge, med rejser, som denne, har givet anledning til lidt dybere tanker om vores forhold. Hvilket “stadie” befinder vi os på?..
Vi har netop haft 3 måneders bryllupsdag(yes, thats a thing) og vi modtager jævnligt de famøse spørgsmål, om hvornår vi planlægger at få børn – det jo det næste logiske skridt, ikke sandt?
For det første, så planlægger vi ikke sådan noget – jeg kan knap nok holde styr på min egen vasketid! For det andet, så er vi der bare ikke helt endnu.

Men hvorfor er det, at det eneste næste logiske skridt, efter bryllup, er en baby?
Jeg er med på alle argumenterne om, at mine æg tørrer ind osv., men hvis vi lige sætter fysiologien lidt til side. Hvorfor er det så, så unormalt, at jeg gerne vil prioritere anderledes, lidt endnu?

Som regel argumenterer jeg med, at vi gerne vil have nogle “egoistiske” år – nuvel, udover dem vi har haft i Singapore. Men det er bare som om, at argumentet ikke rigtig er købt?
Når jeg så i nødværge bruger ‘girlpower’-argumentet, og siger, at jeg lige skal nå at arbejde lidt, for at booste min karriere, så bliver det en smule mere spiseligt for folk. Men også kun lidt..

Men helt ærligt – nej, jeg har ikke lyst til børn lige nu!
Jeg vil nyde at have alder, tid og ikke mindst økonomi, til at gøre alle de ting, som man bør gøre nu.
Hvor mange gange har man ikke hørt folk fortryde, alle de ting som de ikke fik gjort i deres unge år?

Jeg elsker børn, Seb elsker børn og vi knuselsker vores venners børn, vi elsker især at forkæle dem! Vores egne børn de skal nok komme – det sker når det sker.
Men lige nu, vil jeg have lov til at have de dage, hvor jeg bare dyrker mit eget navlepilleri og ikke behøver at tænke længere end til i morgen.

Jeg vil gå ud med mine veninder og spise middag, som udvikler sig til cocktails og en slatten shawarma på vej hjem kl. 03. Jeg er bare ikke helt færdig med den slags – også selvom jeg max kan overskue en gennemført bytur om måneden ;-).

Men jeg misunder de kvinder, på min egen alder, som bare ved hvad deres næste skridt er – de der super seje kvinder som bare ved, at nu de skal være mor! Nu er de klar og de ved, at det hele nok skal gå!
To af mine veninder er mødre, til to små piger og jeg har aldrig set så stærke og selvstændige damer.
Sammenlignet med dem, minder jeg mest af alt mig selv om? en forvirret tøsepige, som har flere ‘take away’-menuer end kogebøger, i sit køkken.

Men i bund og grund, så bør jeg nok ikke være så hård ved mig selv! Ved nærmere eftertanke,så ved jeg jo godt, hvilket stadie, Seb og jeg befinder os på!

Vi befinder os lige der, hvor vi hellere tager rødvinsaftener end vilde byture, men stadig har behov for at bruge penge på grimme højtalere og alt for dyre tasker. Og så selv om, at vi nu er gift :-).

Vi befinder os på stadiet lige der i midten! 🙂

Lidt dybere fredags tanker fra mig!
Nu vil finde en G&T og slutte mig til alle de andre ude ved poolen!
Ha’ en skøn weekend, hvordan du end vælger at bruge den!

– Mia Sonali!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejselog: Komodo, ægte vare!