Når 2 år skal pakkes ned..

5 gode grunde til at flytte ud..

image1-2

På det seneste har jeg virkelig gået og grublet over hele vores tid herude i Singapore og jeg kommer heldigvig hele tiden frem til, at det har været det hele værd! Jeg ville til hver en tid anbefale andre at springe ud i det og her har du nogle af grundene til hvorfor:

”At rejse er at leve” lidt højtideligt, men sandt nok. Der er bare noget bekræftende i at rejse, selvfølgelig kan man tage på lange ferier, men når du lever som udenlandsdansker, så får du bare det nye land ind under huden på en helt anden måde!

Flere solskinsdage – det kommer selvfølgelig an på hvor man flytter hen, men de fleste oplagte ‘expat steder’, er bare mere solrige end Danmark og det kan altså et eller andet. Solen og varmen har bare en helt bestemt virkning! De der 5 gode sommerdage vi har årligt i Danmark, prøv og tænk hvis det var hverdag, bare for en periode?

Kulturforståelse – Da vi blev viet i Tyskland, sagde præstem til os ”Når man rejser, så lærer man, at der også bor folk på den anden side af bjerget, som også er tilfredse” indforstået, at selv om alle ikke lever lige som os, så gør det ikke deres levemåde forkert. Singapore er et ekstremt multikulturelt land, og det var en enorm positiv øjenåbner, at komme ud og opleve hvordan så mange kulturer faktisk godt kan leve sammen i fred og ro, i de største dele af verden.

Fede weekend ture – Det bedste ved at flytte så langt væk hjemmefra er ikke kun det nye land du kommer til, men også alle de nye nabolande, som pludseligt kommer tæt på. Singapore gjorde pludselig resten af Sydøstasien meget mere tilgængelig, destinationer som tidligere har været 12-13 timer væk. De fleste steder du flytter til, har også nogle nye spændende nabolande at besøge.

Generel oprydning – Når man flytter så langt væk, så får man bare ryddet op! Det gælder både sådan helt lav praktisk, i alt det ragelse som man har i skuffer og skabe, men det gælder i den grad også i dit sociale liv! Når man rejser så langt væk, så lærer man pludselig hvem der virkelig betyder noget – hvem er det egentlig man går og savner? Og hvem går egentlig op i at være en del af jeres nye eventyr? Det kan være super hårdt pludselig at indse, men ikke desto mindre, så tror jeg virkelig, at det er sundt.

Det her er uden tvivl nogle af mine bedste grunde til, hvorfor du bør springe ud i livet som expat eller udenlandsdansker. Der er så mange mange flere end disse 5, men det ville tage 100 år at skrive om! 😉
Men får du chancen for at komme afsted, så tag den!

Dejlig søndag til dig!

– Mia Sonali!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når 2 år skal pakkes ned..