Instagram - fornøjelse eller forbandelse?

Når ‘hjem’ er to steder..

Vi er endelig tilbage i Singapore efter 14 dages påskeferie i København og Sydtyskland.

Lige så tosset jeg er med at besøge København, venner og familie samt at få lov til at være deltids nurse – lige så tosset er jeg med at være tilbage i Sunny Singa!

Det har været den bedste påskeferie, med alt hvad der hører til af hygge, lækker mad, og de bedste mennesker.

Jeg har tilmed også selv nået at arbejde lidt på min gamle afdeling, på Gentofte Hospital. Det lyder måske ikke lige frem som ferie, men jeg bliver bare virkelig glad hver gang jeg kommer hjem, og bliver bekræftet i, at jeg har valgt rigtigt og helt sikkert skal tilbage til sygeplejen.

Ud over alle de sociale ting, så har vi også fået planlagt en masse ting til brylluppet. Jeg kan slet ikke fatte, at der kun er 4 måneder til – det er så uvirkeligt!

Vores bryllup bliver på mange måder et DIY-bryllup, og min mor er en stjerne til kreative påfund, så jeg føler mig helt overbevist om, at det nok skal blive godt.

Det der med arrangere bryllup i DK når man selv sidder 10.000 kilometer væk og er 6 timer foran – det er en lidt større udfordring end først antaget..

Alt i alt, så er der bare 1000 ting i Danmark, som skriger af ’hjem’ – der er de vante omgivelser, de vante mennesker og det er bare super nemt at falde tilbage i.

Alligevel, så elsker jeg følelsen af at vågne op her til morgen i Singa!

Og når jeg sidder her på vores tagterrasse, med min morgenjuice, lettere påvirket af jetlag, imens solen er ved at stå op – så tænker jeg kun på hvor skønt det er at være hjemme.

Jeg er virkelig blevet forelsket i det her land både på godt og ondt, og det er i den grad også blevet ’hjem’. Singapore er på mange måder ’easy living’ – jeg er ikke helt sikker på, om man først forstår det når man bor herude, men bogstavelig talt bare et ret nemt og dejligt liv herude. Jeg er sgu nok blevet lidt afhængig af det der ’expatliv’.

De næste par uger skal gå med at få set vores venner herude. Her gør det ikke så meget hvis der går måneder imellem man ser hinanden. Der er ligesom en indforståethed omkring, at folk arbejder og rejser meget, så tiden er knap! Man ses når det lige passer ind 🙂

Den står altså på diverse ’dinner plans’ de næste par dage – hvilket ikke bliver en udfordring, eftersom Singapore har restauranter, der nærmest repræsentere alle verdenens køkkener.

I weekenden står den på fødselsdag sammen med en masse andre unge danskere – der er alt i alt ret mange danskere herude i Singapore og vi er gode til at finde hinanden! Jeg tror det hjælper lidt på alles hjemve i ny og næ 🙂

Om små 14 dage går turen til Bali, hvilket jeg også er super spændt på! Det virker som et ’must see’ land, når nu man bor så tæt på.

Jeg føler mig i det hele taget ret heldig over at få lov og have et hjem i to så dejlige byer som København og Singapore. Så det skal nydes i fulde drag!

image1-1

Ha’ en rigtig dejlig dag!

– Mia Sonali

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram - fornøjelse eller forbandelse?