Adopteret og ganske godt tilfreds..

Når man bliver gift to gange på en uge..

 

De sidste 14 dage har i den grad stået i kærlighedens tegn! Den 19-08-17 sagde Seb og jeg endelig ’Ja’ til hinanden. Det var en helt fantastisk dag med venner og familie og vejret lugtede endda også lidt af sommer – så meget som det nu kan i DK 😉

Vores bryllup i Danmark forløb fuldstændig som vi havde drømt om – og alle vores små hjemmelavede/selvdesignede ting, var noget som gæsterne lagde mærke til og satte pris på, så det var skønt!

image1-1

I lørdags gik det så løs for anden gang – vi blev nemlig gift igen. Og nej – jeg er ikke en crazy bridezilla, som bare ikke kan få nok 😉

Grunden til, at vi valgte at blive gift to gange inden for en uge, handler om familie.

Sebastian er halvt tysk og hans mors side af familien bor i det sydligste af Tyskland – desværre er alle ikke helt så mobile, så det var ikke muligt for dem at deltage i vores, først planlagte, bryllup i København.

Og hvad gør man så? Ja så bliver man da bare gift igen 😉

Så kjole og jakkesæt blev pakket ned og onsdagen efter brylluppet, på Nørrebro, så sad vi i flyet på vej mod Basel.

Modsat brylluppet i København, som var for 80 mennesker, med tre retters menu og hvad der ellers høre til, så var brylluppet i Tyskland meget intimt, hyggeligt og ikke mindst hjemligt.

image4

Vi blev ”kun” omkring 20 mennesker og havde bestilt en vesber buffet (læs:tysk tapas). I stedet for at leje et festlokale, så pyntede vi op i Sebastians mormors lade og stillede gamle møbler frem, for at give det et touch af landidyl.

Til blomsterne vaskede vi nogle gamle flasker af og plukkede en masse blomster oppe på marken – jeg blev selv ganske godt tilfreds med det i sidste ende.

image5

image1-2

Lige nu sidder jeg så i flyveren på vej hjem mod København og prøver på at forstå, hvor mange dejlige oplevelser vi har haft, i forbindelse med begge bryllupper.

Det har været to virkelig forskellige fester og alligevel begge så perfekte og fyldt med glade mennesker og kærlighed.

Budgetterne har i den grad også været forskellige! Mens første bryllup kostede pænt og indeholdt både tidsplan og bordplan, så var andet bryllup arrangeret med langborde, buffet og hjemmelavet dessert – tilfælles for dem begge var, at det var gæsterne, der kom med festen.

Et godt råd herfra er, at lige meget hvor godt man planlægger og forbereder sig, så skal det nok blive en god fest – for den stemning, som opstår når der sidder venner og familie, der kun er kommet for at fejre jeres kærlighed, den er ubeskrivelig og kan ikke købes for penge 🙂

image2-1

Men nu er bryllupsræset slut og på onsdag går turen igen hjem mod Singa, og jeg glæder mig!

Jeg har nu været i København i lidt over en måned – og lige så dejligt som det er at se venner og familie og ikke mindste arbejde lidt igen, så er Singapore blevet mit hjem og min base.

Rundt regnet har vi kun 5 måneder tilbage af expatlivet og det er en super mærkelig følelse, men derfor skal hver eneste dag også bare nydes – de kommende måneder byder bl.a. på flere besøg fra DK, Formel 1, jul i Australien og muligvis en tur til Indien.

– Mia Sonali

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adopteret og ganske godt tilfreds..