Den type veninder..

3 fif, til dine rejser i Sydøstasien!

Jeg sidder her i efterårskolde Danmark og drømmer mig en smule tilbage til Singapore og 30 grader.. For at glemme kulden, en smule, så har jeg valgt at skrible lidt om de ting, som jeg har lært af at rejse rundt i Asien de sidste to år.

e4dadb75-6ae9-40d9-b3ff-e8125aa61297

Vietnam:
Vietnam, og især Ho Chi Minh, er et vivar af scootere og kaotisk trafik!
En af mine største skræk er at være involveret i et trafikuheld, så mine nerver ville slet ikke kunne klare at sidde bag på sådan en scooter! MEN det er der heldigvis råd for – vi brugte nemlig appen GrabCar! Den er super nem og super billige! Den minder faktisk fuldstændig om Uber, men dog med den forskel, at prisen hos GrabCar allerede er sat fra start af.

38be1d56-41f5-41b0-ac46-2791663705a7

Cambodia:
Da vi var i Cambodia, var vores tidsplan enormt presset og vi blev derfor nødt til at være kreative!
Vi landede i Phnom Penh, hvilket er omkring 6 timer fra Siem Reap, hvor vi egentlig skulle være. Derfor bookede vi en natbus igennem firmaet Giant Ibis, og det km kun anbefales! Det var en super nem måde at rejse på og du køber så meget tid ved at kunne rejse og sove samtidig.

b0d3eee5-6742-4e15-9fd1-5bcfcdefa889

Indonesien:
Book alting i god tid! Vi har så mange gange måtte vente i flere timer på diverse transportmidler! På vores tur til Mount Bromo ville vi afprøve den offentlige transport og besluttede os derfor for at tage bussen – mindre detalje er, at bussen først kører når der er passagere nok. Ikke super smart når man har en tidsplan 🙂

Lidt dagdrømmeri om skønne Sydøstasien og lidt fif, som jeg håber kan bruges af nogen derude!

Dejlig tirsdag, til dig!

Mia Sonali!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den type veninder..