And so it begins...

And so it begins…

Efter ca. 1 million tanker omkring hvor vidt jeg skulle lave en blog eller ej, så er det endelig blevet til en! En blog som skal bruges til at vise lidt fra en atypisk hverdag for to unge, som har valgt at rive rødderne op fra Frederiksberg for at bosætte sig 2 år i Singapore.

Nuvel, det første år er mere eller mindre gået, men det har som sagt krævet mange overvejelser om hvorvidt der skulle laves en blog eller ej.

Overvejelserne har bl.a. gået på om jeg overhovedet kunne finde ud af hele den der blogger-mølle – når jeg skriver ’finde ud af’ så mener jeg det bogstavelig talt, jeg har i den grad ’diagnosen’ teknikdum! Andre overvejelser har gået på, om vores liv overhovedet er interessant for andre end os selv? Men nu er vi i gang og mon ikke det ene indlæg tager det andet..

En hurtig præsentation er vel også almindelig høflighed – blot hvis der alligevel skulle være andre end min mor, som sidder og læser med.

Mit navn er Mia, jeg er 24 år gammel og uddannet sygeplejerske.

Jeg er født i Indien, opvokset på Falster, uddannet i København og bosat i Singapore – så jeg har været lidt omkring, som man siger..

Til hverdag bor jeg med min forlovede(oh yes!), Sebastian, og vi er på nuværende tidspunkt i gang med vores livs eventyr i Singapore, som udenlandsdanskere eller ’expat’s’ som det også kan kaldes.

Jeg håber, at I vil følge med!

– Mia Sonali

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

And so it begins...