Når tankerne får frit spil..

2 år og 20 rejser..

18221672_10212977447771455_7068785028701481534_n

I disse dage er vi ved at gøre status over lejligheden og over hvor meget, vi egentlig skal shippe med tilbage til København.
Det har givet mig lyst til samtidig at lave en status over de rejser og oplevelser, som vi har haft, i løbet af de sidste 2 år – og hvad bedre måde til det, end fotobøger! Et smukt, kreativt og betydningsfuldt overblik.

Bedst som jeg sidder og har fået idéen til at lave fotobøger, så støder jeg ind i lidt af et ”first world problem” – jeg har faktisk intet overblik over, hvor meget eller hvor vi har rejst, de seneste to år? Det hele er blevet lidt rodet og tidslinjen har jeg heller ikke rigtig styr på længere. Derfor har jeg besluttet mig for at liste alle turene op.

Samtidig med, at jeg har skulle lave nedenstående liste, er der dukket så mange virkelig dejlige minder op, jeg bliver sgu helt rørt.
Når jeg tænker over hvad vi har oplevet i løbet af de seneste 2 år, så føler jeg mig så gennemsyret taknemlig over, at vi har fået den her mulighed.

Vores minder strækker sig bl.a. over at danse på bordene på Bali, fodre Quokkaer i Australien, se solopgang fra Victoria Peak i Hongkong, dykkercertifikat i Malaysia og senest at stå på kanten af krateret til en aktiv vulkan, i Indonesien..
Der er så mange flere minder og jeg smiler over hele hovedet, når jeg tænker på dem.

En af de ting, der har gjort alle de her rejser mulige er bl.a. vores daglige prioritering, i vores midlertidige “expat liv”.
Vi vidste fra start af, at vi ville opleve så meget som muligt, både i og udenfor Singapore!
Singapore er en vanvittig dyr by at bo i, så vi var ret opsatte på, at selve boligposten, kun skulle fylde det absolut nødvendige. Vores krav var et ekstra værelse og badeværelse til gæster, samt en pool til de varme dage.
Resultatet er, at vi bor lidt uden for centrum, i en lejlighed, der opfylder vores krav, men som på ingen måde er en stereotyp expat lejlighed. Tvært imod..
For at sætte priserne lidt i perspektiv, så bor vi ret ”uattraktivt”, men betaler stadig hvad der svarer til 18.000 kroner/måned blot for husleje.

Men vi ELSKER vores dejlige lille hjem, med vores snoede trappe og tagterrasse – at nabolaget ikke er det mest eftertragtede, det rør os egentlig ikke. Og vores prioritering har kun gjort, at vi har haft råd til at leve livet i Singapore – det har givet luft til at tage på alle de nedenstående ture og vi har samtidig kunne holde bryllup hjemme i Danmark, denne sommer 🙂 .

Ovenstående skal på ingen måde forstås som en klagesang – vi lever godt og har det godt! Min pointe er blot, at der er mange måder at være “expat” på og det er så forskelligt hvad man prioritere! Havde vi boet herude med to børn, havde vi måske prioriteret nogle andre ting, end hvad vi gør nu :-).

Vores seneste og kommende rejsedestinationer:

Perth – Australien

Hongkong

Pulau Sibu – Malaysia

Pulau Sibu (igen)

Pulau Sibu (igen, igen)

Bangkok – Thailand

Kuala Lumpur – Malaysia

Langkawi – Malaysia

Kyoto, Tokyo – Japan

Canggu, Seminyak – Bali

Pulau Sibu (I know…)

Ho Chi Minh – Vietnam

Kuala Lumpur – Malaysia

Perhentian Islands – Malaysia

Pulau Sibu (Sidste tur, I swear!)

Siem Reap – Cambodia

Mount Bromo – Indonesien
Coming up:

Komodo Islands – Indonesien

Bali – Indonesien

Mumbai, Nagpur – Indien

Ha’ en skøn mandag!
– Mia Sonali!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når tankerne får frit spil..