Hvad er en 'expat jul'?

Når 2 år skal pakkes ned..

Denne weekend har tre store ting i vente! For det første, så har Seb planlagt en date night for os og jeg aner intet om hvad der skal foregå – yay! For det andet skal vi nyde søndagen med venner og champagnebrunch – dobbelt yay! Den tredje ting er, at vores  lejlighed så småt skal pakkes ned og vores møbler sendes mod København – knap så ’yay’!

Jeg kan så tydeligt huske dagen, hvor jeg landede i Singapore og vi kun havde en madras på gulvet i det ene værelse. Selv om det egentlig var mig, der fandt vores lejlighed via en boligside, så havde jeg aldrig set den før, sådan i ’real life’. Det var en supermærkelig følelse at stå der i et fremmed land, i en fremmed lejlighed og vide, at her skal man bo de næste to år..

23514865_10214737957263092_1067762730_o

Flyttekaos i stuen for snart to år siden.

Allerede på anden dagen bankede det på, og inden vi havde set os om, så stod der 80 flyttekasser og to flyttemænd i vores lejlighed – lige dér blev jeg virkelig ramt af følelsen af, at det bare var os to imod verden! Jeg anede på det tidspunkt ikke engang hvor jeg kunne købe en liter mælk..

Nu er vi så ved at skulle den anden vej, og det er så uvirkelig en følelse, at de to år allerede er fløjet afsted!? Når jeg kigger på vennerne derhjemme, så kan jeg sagtens se, at der er sket meget – der kommet to nye babyer i vennegruppen, folk er flyttet i hus osv. osv…

Men herude føles det bare helt anderledes. Tiden er har været en underlig størrelse i løbet af de sidste to år – på den ene side har jeg ikke arbejdet og dermed haft mere tid til mig selv, end jeg tør drømme om de næste mange år! På den anden side, så har tiden herude også været præget af, at vi bare gerne ville have så mange oplevelser som overhovedet muligt!

De sidste to år har budt på så mange besøg, rejser og ikke mindst et bryllup, så jeg føler i den grad, at vi har fået ’value for money’ og alligevel, så er det svært at skulle sige farvel? Jeg står et sted i mellem følelserne af ’mere vil ha’ mere’ og ’det er bedst at slutte på toppen’ – vi valgt nr. 2 og jeg ved inderst inde, at det også er det vi vil blive gladest for i sidste ende, men lige nu er expatlivet ret svært at sige vinke farvel til..

Lige nu vil jeg dog meget hellere sætte fokus på en dejlig date night, med min skønne mand – jeg seriøst ingen idé om hvad han har fundet på, så det kan kun blive godt! 😉

23484824_10214737945022786_1694710416_o

Ha’ en dejlig lørdag!

– Mia Sonali!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad er en 'expat jul'?