For ung til ægteskab?

En hemmelig blog?

18835938_10213260064276691_1356030653988167354_n

Okay, det er måske begrænset hvor hemmeligt noget som helst kan være, når det ligger på nettet, men alligevel..

Jeg har tænkt meget over, hvorfor jeg egentlig har lavet den her blog; hvem er den til? Hvad skal den fortælle? Hvor tit skal jeg skrive et indlæg? Og mange flere spørgsmål har kørt lidt igennem systemet, på det sidste.

Det der med blogs har haft en lidt underlig klang i min omgangskreds, jeg har faktisk ikke rigtig noget indtryk af hvor mange eller hvem, der rent faktisk læser og følger blogs. Jeg er derimod ret skråsikker på, at der ikke er andre, som har lavet en blog☺. Der har også til tider været en stående joke om, at det at blogge ikke er et ”rigtigt” arbejde.. Sådan ser jeg det ikke.

Jeg er over de sidste par måneder begyndt at læse blogs(bedre sent end aldrig..) og jeg er virkelig imponeret! Jeg er imponeret over alt den tid og sjæl, som man kan mærke at mange ligger i deres indlæg og deres blogs. Jeg tænker tit, at det må kræve så meget tid og omhu at kreere så flotte billeder og indlæg.
Dette har bestemt også været med til at afføde nogle af de ovenstående spørgsmål – For kan jeg så overhovedet finde ud af at blogge?
Jeg har faktisk ikke fortalt nogen i min familie eller omgangskreds, at jeg har lavet denne blog, dels fordi jeg ikke har været helt sikker på, om det var mig og dels fordi, at jeg nok har været en smule bange for reaktionerne.

Normalt går det mig ikke særlig meget på, hvad andre mennesker tænker om mig på de sociale medier. Jeg bruger Instagram, stort set hver dag og det må i den grad siges at være mit yndlings sociale medie. Nuvel, jeg bliver da også drillet med det i ny og næ, men det rør mig egentlig ikke, jeg hygger mig bare med det ☺.

Det med at blogge har været en helt anden historie, og som indikeret, så har det været svært for mig at vurdere om jeg nu ”kunne finde ud af det”.

I går gik det så op for mig – jeg blogger hovedsageligt for mig.
Bloggen her skal være mit ærlige pusterum og frirum, til at skrible de tanker og oplevelser ned, som jeg går med herude i Sunny Singa. En online dagbog at se tilbage på, når vi engang er tilbage i mit elskede København.

Hvor mange og hvem der læser med, er ikke hovedformålet her.. Og bloggen den forbliver ”hemmelig”. Jeg har i hvert fald ikke tænkt mig at sige noget, før en af dem selv snubler over den herinde..
Skulle der sidde nogen og have lyst til og fortælle hvorfor de startede med at blogge, så vil jeg virkelig gerne høre mere ☺

Ha’ en dejlig weekend!
Mia Sonali

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For ung til ægteskab?